Grad Pirot i ZIP centar za mlade Vas pozivaju

ГРАД ПИРОТ

И

ЗИП ЦЕНТАР ЗА МЛАДЕ – БИЗНИС ИНКУБАТОР Д.О.О.

ПОЗИВАЈУ

  • Компаније које послују у ИТ сектору
  • Иновативне старт ап компаније
  • Појединце са визијом и жељом да развију сопствени бизнис
  • Као и све остале компаније са потенцијалом за раст

да искажу заинетесованост за коришћењем услуга и простора у центру града, бившем дому Војске, чији ће један део, након адаптације, бити стављен у функцији развоја ИТ сектора и иновација

Образложење:

Град Пирот је стартешки опредељен ка развоју ИТ сектора, иновационе делатности и свих осталих области које имају потенцијал за раст и додатно упошљавање.

С тим у вези Град стално ради на унапређењу својих модела подршке као и просторних капацитета.

Тренутно је у завршој фази реновирање бившег Дома Војске у центру Пирота где ће 500 м2 простора бити стављено у функцију развоја иновација и ИТсектора. Поменути простор ће функционисати на принципу заједничког радног простора где ће се сусретати и умрежавати различите иницијативе и компаније које ће заједно, уз подршку инкубатора, расти, развијати се и доприностити свеобухватном развоју града. Поменути простор као и услуге инкубатора ће се прилагодити потребама појединаца и компанија , потенцијалним станарима и корисницима услуга. Детаљни услови везани за простор, услуге као и критеријуми за избор станара, ће накнадно бити дефинисани уз помоћ подршке Научно технолошког парка из Ниша и спољних експерата на основу инпута са терена. Овим путем желимо да што реалније сагледамо локалне иницијативе и потребе и дефинишемо основе будућег пословног плана простора и услуга.

Зато позивамо све заинетерсоване да искажу своју заинтересованост за коришћењем простора и услуга инкубатора на новој локацији у центру града.

Писмо заинтересованости са кратким информацијама о себи или компанији и потребама у вези са коришћењем простора и услуга, можете послати на: zipcentar@gmail.com

За све информације или питања вам стојимо на располагању

Ostavite odgovor