Grant do 20.000 CHF i mentorska podrška za startape u ranim fazama razvoja

Otvoren je novi poziv za Raising Starts, prvi pre-seed akceleratorski program u Srbiji koji startapima u najranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga obezbeđuje stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.

Program sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak, uz podršku Vlade Švajcarske.

Prijave su otvorene do 28. decembra u podne na zvaničnoj stranici programa.

Kroz intenzivna predavanja i radionice startapi na programu stiču neophodno usmerenje, znanja i veštine da razvijaju svoj inovativni biznis i pristupe tržištu, mentore sa međunarodnim iskustvom koji su prošli globalni startap put, grant do 20.000 CHF bespovratno (no equity) i podršku zajednice uspešnih osnivača, mentora i investitora.

Kao takav, progam je idealan prvi korak za startape koji su se tek upustili u razvoj inovativnih proizvoda i usluga – odskočna daska do tržišta, spremnosti za dalje investicije i globalni rast.

Na aktuelni Javni poziv mogu konkurisati startap timovi od najmanje 2 člana i inovativne kompanije osnovane ne duže od dve godine do datuma objavljivanja Javnog poziva.

Uz sveobuhvatne obuke, startapima je omogućen i pristup savremenim inovacionim laboratorijama i posebna podrška u oblasti zaštite intelektualne svojine, a nakon programa startapi ostaju deo zajednice naučno-tehnoloških parkova koja im otvara nova vrata i mogućnosti kroz konekcije sa međunarodnim mentorima, investitorima i drugim startap osnivačima.

1)

💡 Nova prilika za startape koji su se tek upustili u razvojni put! Otvoren je treći poziv za Raising Starts, pre-seed akceleratorski program.

Ako imaš tim koji je krenuo da radi na razvoju inovativne ideje i potrebna ti je podrška da budete sigurniji u naredne korake, ovaj jedinstveni program ti donosi potrebna biznis znanja, rad sa sjajnim mentorima i finansijsku podršku do 20.000 CHF bez učešća u equity-ju. Raising Starts sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš I Naučno-tehnološkim parkom Čačak. Prijave su otvorene do 28.12 u podne, a više informacija na linku u prvom komentaru. 👇 https://ntpark.rs/raising-starts/

2)

💥Nova prilika za startape u ranim fazama da obezbede stručnu podršku i do 20.000 CHF za ubrzan razvoj kroz Raising Starts!

Ovaj jedinstveni program koji sprovodi NTP Beograd, u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak, donosi stručnu i finansijsku podršku startap timovima i kompanijama u najranijim fazama razvoja – obuke, vrhunski mentori i finansijska podrška koja ti neće uzeti equity.

Prijave su otvorene do 28.12, a sve informacije možete pronaći na https://ntpark.rs/raising-starts/

3)

Preporuka za sve timove i startap kompanije u početnim fazama razvoja da obezbede stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj! 🤙

Otvoren je novi poziv za Raising Starts koji donosi stručnu podršku u validaciji biznis ideje kroz obuke i mentorstvo i do 20.000 CHF (no equity) za ubrzan razvoj inovativnih proizvoda i usluga. Ovo je prilika startap osnivačima da uče od sjajnih mentora koji su prošli globalni startap put, steknu dragoceno poslovno iskustvo i ostvare značajne poslovne veze.

Program sprovodi Naučno tehnološki park Beograd u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak. Prijave i više informacija na https://ntpark.rs/raising-starts/

Ostavite odgovor